Proefles

 

Lijkt zangles en aan je stem werken je erg leuk maar twijfel je nog? Speciaal voor jou kun je bij Villa Ka een proefles, van 1 uur (€40,00), volgen. Tijdens deze les gaan we direct aan de slag met jouw zangwens. Je zult verbaasd staan over de vooruitgang in je stem met slechts 1 uur werken.

Wil jij ook een proefles? Dan kun je deze hier aanvragen.

Privé zangles

 

Bevalt de proefles? Dan kun je doorstromen naar privéles of de Singin' Class, afhankelijk van je wens.

 

Bij de privéles kies je de eigen repertoire en als je wilt werk je naar een demo cd toe die jij kunt gebruiken om jezelf neer te zetten als zanger of zangeres. Villa Ka is uitgerust met moderne opname-apparatuur en een podium met een professionele backline. Het voordeel is dat je naast het leren van de professionele zangtechnieken ook direct leert hoe je met een microfoon omgaat en hoe je jezelf kunt presenteren op het podium.

 

Bij Villa Ka krijg je altijd wat je hebt gezongen als een mp3 toegestuurd via je e-mail, zodat je de vooruitgang terug kunt horen en je veel beter je eigen sound kunt gaan bepalen.

Klik hier voor de tarieven

Singin’ Class

 

Bevalt de proefles? Dan kun je doorstromen naar privéles of de Singin' Class, afhankelijk van je wens.

 

Voordat je in de groep komt krijg je eerst een complete stemanalyse en kennisoverdracht van het zanginstrument, zodat je weet welk stemtype je hebt, wat je er mee kunt en hoe het zanginstrument precies werkt. Singin’ Class is voor iedereen, er zijn ook singin'classes voor kinderen vanaf  9 tot 16 jaar.

 

Singin’ Class is de beste manier om het zingen heel snel te leren. Je zingt niet in koor, je kunt gewoon je eigen repetoir zingen. Coaching wordt altijd aangepast op jouw niveau en dus kun je na de twee eerste privelessen instromen bij een groep. Heb je verschillende werktijden mag je wisselen van groepen.

 

De mentale en technische fysieke aspecten van het zingen komen ruimschoots aan bod tijdens singin'class. Iedere singin'class is een workshop met een leer-thema waar je weer 2 weken mee vooruit kunt.

 

Singin'class is erg gevarieerd en doordat je positieve feedback van elkaar krijgt en zelf feedback leert te geven op de werking van het zanginstrument, leer je de vaardigheden van het zingen nog sneller.

 

Ook bij de Singing' Class krijg je altijd wat je hebt gezongen als een mp3 toegestuurd via je e-mail, zodat je de vooruitgang terug kunt horen en je veel beter je eigen sound kunt gaan bepalen.

Klik hier voor de tarieven

 

"Martijn coacht vanuit NLP: hij omzeilt de blokkades die, veelal in het onderbewustzijn, de zangstem tegenhouden. Hij legt als het ware een 'nieuw lijntje': zingen is anders."

Buurtkrant Noorderplantsoen, jrg. 43, Herfst 2017, p.15

CONTACTGEGEVENS

Selwerderstraat 9, 

9717GJ GRONINGEN

06 - 50294029

villakagroningen@gmail.com

KvK-nummer: 68304765

  • Facebook
  • Villa Ka Groningen - YouTube

Copyright 2017-2019 Villa Ka Groningen | All Rights Reserved 

Made while Singing by De Kleine Zakenvrouw